Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Hyvään oloon ja puhdistukseenSuklaanruskea hevospainatuksella on bambutiskirätti. Bambutiskirätti on ekologinen, antibakteerinen ja huvin voimakkaasti imevä rätti. Rätti on ommeltu kaksinkertaiseksi bambujoustofroteesta, jolloin molemmat puolet rätistä ovat eri tuntuiset. Bambuahan käytetään mm. kestovaipoissa imuliinana juuri sen hyvän imukyvyn ja antibakteerisuuden vuoksi. Kangas on normaalisti luonnonvalkoinen, mutta näissä räteissä olen sen värjännyt pesukoneväreillä. Rätti kestää lukemattomia pesukertoja, maks. 60 asteinen pesu. Kun kyllästyt rättiin vuosien päästä sen voi hävittää polttamalla.
Harmahtavan ruskea on pellavafroteesta valmistettu pesulappu. Lappu pesee miellyttävästi ja sitä voi käyttää myös kuivahierontaan. Pesu maks. 60 koneessa. Valmistan myös pellafrotee pikkupesusieniä, joissa on hyvin vaahtoava oliiviöljysaippua valmiiksi ommeltuna sisälle. Kun saippua on kulunut loppuun, pesin toimii edelleen.
Muut hyvän olon tuotteeni ovat shamppoota, nestesaippuaa ja löylytuoksuja. Lisäksi teen palasaippuoita ja huovutettuja saippuoita. Huovutettu saippua toimii myös samalla pesusienenä. Villan ominaisuudet sopivat tähän mainiosti. Tässäkin saippua kuluu lopulta pois, ja jäljelle jää pieni villanyytti, joka voidaan hävittää polttamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti