Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. tammikuuta 2013

Askartelupirtti

Olen viikonlopun Askartelupirtti -tapahtumassa Hotelli Pinjassa Tampereella (19. - 20.01.2013). Askartelupöytäpaikan kahdeksi päiväksi oli varannut noin 35 hlöä, jotka olivat Tampereen lähialueelta ja pääkaupunkiseudulta. Mukana oli myös 6 askarteluliikettä esittelemässä ja myymässä tuotteitaan.
Tässä on osa lauantain töistäni eli käyttämättömiin pullonkorkkeihin tein vintagekuvista rintakoruja. Nämä on liimattu ja lakattu ja taakse on liimattu rintakoruneula.
Osallistuin lauantaina myös kynsilakkakorukurssille, jossa kahden tunnin aikana ehti tekemään 3 kaulakorua. Materiaalina olivat metallinen korupohja, kynsilakka, hammastikku ja lasi. Nopea tapa tehdä näyttäviä koruja. Ei ehkä ihan sitä mitä jatkossa teen, mutta oli hauska kokeilu. Kävin myös pajatyöskentelmässä kankaanpainantaa, tein bambeja, siitä tulee myöhemmin albumin kansikuva. Oli todella mukavaa ja rentouttavaa olla samanhenkisten ihmisten kanssa tekemässä luovaa koko viikonlopun ajan. Tapasi vanhoja tuttuja ja tutustui paljon uusiin ihmisiin. Facebookissa sivullani on lisää tekemiäni tuotteita. https://www.facebook.com/pages/Taimiorvokki/104952972986138?ref=ts&fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti