Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Nämä työt haluan esitellä

Huh, kuukauden käsityöläinen.... Tulee hassuja mielikuvia aiheesta.
Esittelen tässä muutamia aikaisempia töitäni, mutta blogiani tutkimalla löytyy paljon muitakin töitäni.

Tässä tekemiäni tarjottimia, taitavat olla ihan ne ensimmäiset vuodelta 2010 tai 2009. Pohjana siis vanha vanerinen ravintolatarjotin, kuvat & tekstit saksalaisista tietosanakirjoista, välissä & päällä noin 8 kerrosta erilaisia liimoja ja lakkaa.

Yhteenaikaan ompelin vain erilaisia laukkuja ja kasseja. Tässä lasten kasseja jenkkikankaista sekä olkalaukkuja Ikean kankaista. Samoja malleja teen edelleen, eri kankaista kylläkin.

Tässä "rautakauteni" töitä, joissa siis materiaaleina oli pesulahenkarit, raastimenterät, käytetty & poltettu rautalanka sekä lusikat.

Teen paljon kierrätysmateriaalista. Tässä singlekelloja ja teksti-sydämiä retrokankaista. (Sydämiä teen edelleen tilauksesta. Suosituin on vaunuihin ripustettava sydän, jossa lukee Älä herätä! Aila nukkuu)

Tässä erään joulun pyyhe- ja pussukkaprojekti. Joka pyyhettä ja pussia oli noin 50 kpl, meni paljon liikelahjoiksi settinä.

Erilaisia romurisain projekteja, joita tein yhteenaikaan pelkästään. Materiaalit kirppareilta ja ei muuta kuin tuotteita yhdistämään.

Näiden kaikkien lisäksi täältä löytyy korujuttujani, pöllöjäni sekä paperiaskartelutöitäni. Taideprojektini kaikki työt ovat myös täällä blogissani. Olen nyt juuri ompelemassa urakalla pöllöjä ja erilaisia kasseja myyntiin. Tulokset valmistuvat viimeistään 12.7. mennessä.

2 kommenttia:

  1. Paljon olet saannut aikaseksi. Hienoja töitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen nyt työkseni tehnyt tätä kesästä 2004 lähtien, joten kyllä siinä ajassa paljon ehtii. Nämä työt kuvissa nyt vuoden 2009 - 2011 väliltä.

      Poista