Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu on ohi, huh...

Joulunaika on ohi, huh...
Olin 31 päivää putkeen Tampereen Tallipihalla tallissa pitämässä joulunajan popup-puotia. Siihen lisäksi vielä 1 rakentelupäivä + messu demopäivä. Vapaata oli 1 päivä + 7 hajatuntia.
Tässä joulun kavereitani

Aaton aattona 23.12. kävin kesken päivän ultrassa, ja höh piti olla vain ultra. Mokomat löysivät pavunkokoisen "löntin" mun kilpirauhasesta tai sen takaa jota sit piti ronkkia urakalla ja ottaa siitä 2 näytettä. Siinähän se joulu meni kaula & kurkku kipeenä. Tulokset saan vasta 31.12.

Kävin lauantaina alessa, ei kyllä hinnoissa näkynyt tai ainaskaan mun kukkarolle sopinut. Ostin Maria Drockilan 50 % kynttiläalesta pöllökynttilän korkeutta 8,5 cm (pieni), hintaa jäi vielä 6,15 €. Oli mielestäni kallis, mutta toki kaunis.

Tiimarin 70 % jouluale oli ok. Ostin paljon joulutekstejä, joulukortteja tuunattavaksi jouluksi 2014 ja myös muuta joulutavaraa. Olen nyt syksyllä ostanut vanhoja cd-hyllyjä askartelutavaroille, nyt löysin niihin sopivia kannellisia pahvirasioita askartelusälälle (n 1 € / kpl). Sopivat täydellisesti hyllykköön. Pitää hakea muutama lisää. Jos kyllästyn vuoden aikana niin voin niihin pakata ensi vuoden lahjat.

Äsken kävin nettikaupasta ostamassa itselleni uuden pöllölaukun. Ei ollut kyllä halpa.
Söpö, eikös?

Kävimme eilen tyhjentämässä tallista loputkin tavarat eli hyllyt, peilit, telineet. Nyt olis vuorossa järjestely eli joulu pois ja kevät tilalle. Vai onko tässä talvi välissä? Mä ainaskin alan tehdä ystävänpäivään kortteja.

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti