Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Askartelunurkan siivousta

Sunnuntaihuomenta!
Olen nyt kuukauden verran hitaasti laatikko / pussukka / kori /muovikassi kerrallaan siivoillut askartelutilaani eli asuntoni nurkkausta. Viimeisen viikon vähän tehokkaammin. Tää on vain niin puuduttavaa puuhaa siirrellä tavaroita paikasta A paikkaan B ja sieltä C:hen, huh! Ei jaksa pitkää aikaa kerrallaan kun tulee "seinä" vastaan (siis mielessä).

Tässä alkua pöydästä numero 2, jonka oikealla puolella on pöytä 1 (jossa tämä tietokone ja tulostin).
Etualalla ostamani ihana pyörivä teline, johon mahtuu kaikkea pientä kivaa 7 purkkiin ja tasoille. Sen takani pieni korttitelineeni, jossa nyt vain ATC:t. Siihen tulee ylimpään kaikki uudet kortit. Muu osa pöydästä onkin vielä kesken. Elikkäs telineiden vasemmalle puolelle tulee varsinainen työtila kunhan siivous etenee sinne asti.

Tässä samaisen pöydän loppuosa, laukkulokerikkoni (jota yritin tuloksetta myydä), ja yksi hyllyköistä. Kuten näkyy kaikki kesken. Tähän osaan tulee paperit, musteet ja pöydälle BS.
Näitä vastapäätä on toinen kirjahylly sekä 3 kpl dvd-hyllyköitä täynnä pikkutavaraa (sekä 14 kpl muovilaatikoita pinoissa).

Tämän kasan kimppuun käyn tänään. Tässä stanssit, leimasimet, askartelutavaroita, myytäviä kirppistavaroita sekä paperit.

Hyvä tästä tulee kunhan vaan saan valmiiksi. Valot hommattuna, ilmoitustaulu tekeillä sekä pari kolme (sataa) muuta juttua. Ehkä jo maaliskuussa kaikki olisi valmista. Palaamme asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti