Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 31. tammikuuta 2015

Ongelmia päivityksissä

Pöytäkone sanoi sopimuksensa irti, ei vaan käynnisty, nyyh. Tällä tabilla taas en saa kuvia liitettyä tähän blogiin ollenkaan. Noh, ei päivitetä sitten.
Olen tammikuun tehnyt suursiivousta ja se jatkuu edelleen. Olen eri facen ryhmiin laittanut tavaroita myyntiin ja ilmaiseksi jakoon. Ensi viikolla vien myymättömät tavarat paikalliseen kierrätykseen, en jaksa kansioita enää uppailla.
Nukkekotiprojekti vielä jäissä. Huonekaluja ja tavaroita kyllä valmistuu mutta itse talo on vielä talopakettina. Pyrin saamaan tämän suursiivouksen ensin valmiiksi.
14.2. lähestyy uhkaavasti, siellä pitäisi myydä nukkekotitavaraa eli Vapriikki Tampere 14.2 klo 10 - 16. Kaikki olette lämpimästi tervetulleita.

2 kommenttia:

 1. Tietsikka ongelmat on kyllä suoraa sieltä itestää - ja kummasti ne hajoo aina silloon ko niitä enite tarttis, vai mitä :) - no meillä ainaki.
  Toivottavasti tilanne korjaantu pian ja pääset päivityksiä tekemään.
  Suursiivous....???? 0_o
  Iha niinku olisin kuullu sellasen sanan joskus.... *virn*
  Vai että siivoilet - voi pojat, miten maltat???
  Minulla joka paikka "rojua" niinko muu perhe sanoo ;) täys ja lisää vaa himiöön.. *heh* Mun suursiivous on sitä, ku siirrän tavaroota paikasta A paikkaan B ja jos oikee hyvin menöö, nii saatan malttaa heittää yhen tai kaks tavaraa pois - uskon sitkeesti siihen että löydän kaikelle "sitte joskus" jotain käyttööki... Uskomatonta, että omistamallani tavaramäärällä joutuu monesti toteen, et jotai tiettyy mieleen tullutta ei voikkaa tehä, ku ei oo just jotai tiettyy materiaalii varastoon saanu hankittuu... Ja kokemus opettanu, et ku jostai luopuu, nii ei mee kauaa ku sitä tarttis ;)
  Itellä ainanen ongelma aikapula -monee paikkaa ei ehi tai jaksa lähtee, ku työpäivät on nii pitkii ja tuo yrittäjänä toimiminen pitää hyvin huolen siitäki, että sitä finanssi puolta ei ikinä oo liikoja.. Kituuttelen viikkoja ja koitan saara revittyy muutamaa euroo kasaa, nii sit on juhlaa ku pääsöö kirppariille kiertään :)
  Harmittaa vaa ku täälä päi ei tunnu ikää löytyvän oikee mitää - pitäs olla isompee city, nii ehkä sitte onni potkkis useemmin...
  Etukäteis onnentoivotukset Vapriikkia ajatellen - toivotaan, että menee hyvin :)
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 2. Kiitos Irina! Mä kans tein ennen tuota a b ja jopa c siirtelyä, mut nyt se on loppu. Ulos on tullut kannettua tänäkin viikonloppuna 3 jätesäkillistä tavaraa (osa roskiin, osa myyty, osa lahjoitettu). Tää rojuvarasto saattaa kuukauden päästä näyttää jo järkevältä asunnolta. Jatkan valitsemallani tiellä.

  VastaaPoista