Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 31. toukokuuta 2016

Se on loppu nyt

Hän muutti luokseni lauantaina. Hän on Lomonosovin kaunotar kirahvi. Pieni virhe selässä, mutta ei näy tässä kuvassa.

Se on loppu nyt! Aloitin Kontissa työt 1.6.2015 ja lopetin ne tänään 31.5.2016. Työtä tulee ikävä noin 30 % näin aluksi, mutta ihania ihmisiä ikävöin jo 110 %.
Tässä ihana kortti (Miian tekemä) jonka sain tänään. Tekstinä Kiitos Aila yhteisestä työrupeamasta Kaikkea hyvää jatkoon! Toivottavat työkaverit ja alla oli kaikkien nimet. Parasta oli kuva, lentävä joutsen. Se liittyy siihen, että Konttiin tuli päivittäin posliinijoutsenia myyntiin ja ne lähes oksettavat tällä hetkellä. Mahtava huumorintaju kavereilla

Tämä taas on läheisten työkavereiden lahja (huumori jatkuu). Muistin lähes joka päivä muistuttaa etten pidä sinisestä. Noh, tottakai tää malja on sininen, siellä on sisällä koristehiekkaa (yök) ja oli siellä 2 ihanaa orvokkikoriste esinettäkin. Nyt laitoin sinne pääsiäisestä jääneen munakynttilän. Se on paraatipaikalla ikkunalla, jotta näen sen joka aamu ja muistan nää ihanat ihmiset!

Tämän kotiutin myös tänään. Kaunis lasilintu joka tuli Konttiin jo viikkoja sitten. Sen oikea paikka olis ollut lasinkeräys koska pyrstö täysin poikki. Ostin sen itselleni ja hion pyrstön lyhyempään kuntoon.

Hohhoijaa, huomenna pitää virallisesti ilmoittautua työttömäksi heti aamusta. Sen jälkeen käynkin Vapriikin näyttelyyn viemässä "taloja" eli kerrostalon yleisiä tiloja.

Huomenna alkaa UUSI KAUSI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti