Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Heinäkuun helteet vielä hakusessa

Kyllä reissussa on kivaa, mutta raskasta. Raittiin ilman myrkytys oli ensioire ja sen seuraus tajuton väsymys. Mutta jälleen kotona.
Perjantaina 1.7 lähdettiin Minnan kanssa klo 05 liikkeelle. N klo 07.45 oltiin 8 km ohi Kouvolan??????
Missä ne opastekyltit oli ollut? Pakko käynnistää Pirkko. Hän on tabissani oleva navi. Noh, eka ohje jo omalaatuinen eli aja 300 m eteenpäin ja käänny oikealle. Miksi? Entäs U-käännös? Pirkko ei tunne U-käännöstä! 300 mn päässä oli jokin metsäautotien ja kärrypolun yhdistelmä, jonne rohkeasti ajoimme.

Perillä Kouvolan kävelykadulla Manskilla olimme kuitenkin jo klo 8. Meillä oli myyntilupa ja aluekartta. Hieman oli tulkintavaikeuksia piirretystä kartasta, joten Minna soitti Manskin infoon. Kesäharjoittelija selitti, että juuh eka ruutu. Teltta pystyyn lievän punttiharjoittelun jälkeen ja pöydät. Siinä vaiheessa tuli paikallinen yrittäjä kertomaan, että ehei tytöt ei sinne päinkään. Ainakin 4 m taaksepäin. Mut kun siinä ei oo ruutuu? Niiiiin ei oo, mutta siihen vaan. Siirto onnistui. Tavarat esille ja ekat kaupat jo ennen kuin kaikki oli edes esillä.
Paikkamme oli näiden kivipaasien oikealla puolella

Ihan ok paikka, lievästi vaan vieressä olevat sähkökauppiaat tyrkytyksellään ärsyttivät.
Oltiin n klo 16 asti joka myyntiluvassakin luki.

Pirkko päälle ja kohti majapaikkaa. Jos nauru pidentää ikää niin tais tulla lisää n 20 v. Minulla ei tänä päivänäkään ole hajuakasn mistä ajoimme ja miksi. Miksi päädyimme sinne mihin piti saapua vasta lauantaiaamuna ja minkä hemmetin takia kartat netissä näyttävät kahteen eri paikkaan joiden etäisyys yli 42 km?????????????

Alunperin kun majoituksen varasin niin etsin "koodeilla" lähin / vapaa? Noh, lopulta lähtöviikolla netti kuitenkin näyttin 42 kmn päähän. Lopputulos oikeasti oli, että ajoimme Savitaipaleen läpi majapaikkaamme Lakehouse Saimaa, joka oli 17 kmn päässä.
Ilmeisesti entinen kyläkoulu, joka remontoitu ihan viimeisen päälle. Meillä oli 2 hh jossa nukkumaparvi lisänä. Keittiötilat käytössä 24 h. Löyty sauna, grillipaikkoja, aktiviteetteja, ranta, veneitä, siisti jne. Lähinnä venäläisten perheiden käytössä.
Ruokatila

Lauantai 2.7 lähdimme liikkeelle klo 7. Pakko oli keskustassa taas käynnistää Pirkko kun emme löytäneet lukiota. Pirkko löysi. Vain 1 harhakäännös.
Tavarat sisään ja järjestelemään.
Tämä vanha kuva keskeneräisestä koulukeskuksesta, hieno paikka

Nämä Nukkekotiyhdistys ryn pöytää

Tämä Mäkisen Minnan pöytä

Minun pöytäni

Nämä mininäyttelyn töitä, tuo ylimmäinen on oma satupuutarhani jossa mm Tuhkimon hiiret, sininen koira ja riikinkukko

Ihan kivasti oli väkee, en kyllä mitään ryysistä edes odottanut kun oltiin in the middle of s nowhere. Mukava päivä, 3 uutta jäsentäkin.

Takaisin Lakehouse Saimaa.

Sunnuntai 3.7 lähdimme n klo 8.30 ajamaan isojen teiden kautta 13 & 6, ilman Pirkkoo. Perillä Manskilla hyvissä ajoin. Vielä n 8 km ennen arvoimme, että jäämmekö kun oli satanut ja sadeuhka edelleen.

Laitoimme vain pöydät, levitimme lasituotteet. Tarkoitus oli pakata tavarat kolmeen eri kohteeseen tulevia myyntejä varten. Teimme samalla kun pakkasimme myös kauppaa. N klo 14 päätimme luovuttaa kun sade taas uhkaili ja väki väheni.

Paluumatkalla oli tarkoitus tankata auto ja matkustajat = kahvia, mutta samassa pihapiirissä Iitissä oli kirpputori auki. OMG OMG OMG täynnä halpaa kotimaista lasia, Lomonosovin figuureita, Tupperwarea, kahvipurkkeja jne jne
Teimme vain pienet ostokset kun on pakko ostaa ruokaakin. Lähdimme pois sydän verta valuen. JOS olis ollut parempi myynti, olisimme kaupan tyhjentäneet ja niiden myynneillä talven pimeinä tunteina pitkään hyvin eläneet. Pari ostosesimerkkiämme Tupperwaren Ultra Plus uunipata 10 €, arvo n 80 €. Kupittaan Saven kaurisfiguuri 3 €, arvo 70 €. Nyyh 😢😢😢

Muutoin kiva päivä, veimme yhdistyksen tavarat varastoon ja kotona jo n 16.40.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti