Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. lokakuuta 2016

Kiire, stressi, kiire

Mä en enää koskaan lupaa lähteä koordinoimaan mitään projektia! Koordinointi = järjestää yhteen, saattaa sopusuhtaiseen yhteistoimintaan on sivistyssanakirjan määritelmä
Ja p....t! Saattaapi olla, että jossain yhteisöissä se onkin näin, mutta tässä minun projektissani minä olen tehnyt yksin kaiken. Aivan törkeesti työtä kun piti olla vasemman käden homma. Ei enää ikinä!

Olin mukavalla lyhyellä matkalla Helsinki, Tukholma ja Turku. Palasin maanantaina. Tiistai meni nukkuessa. Mulla ei oo enää turnauskestävyyttä vaan olen tullut vanhaksi. Reissu sinänsä kiva, mutta nukkuminenkin reissussa olisi tärkeätä.
Reissun ostot
Pääkohde oli sunnuntain Miniatyrmässan Tukholmassa. Tutustumusretki ensi vuotta ajatellen. Ensi keväänä 18.3 menemme itsekkin sinne myymään.

Eilisen päivän tein SuureenSnadiin myytäviä kukka-asetelmia. Kylläpä kului rattoisasti ilta ja alkuyö.
Suurimmassa osassa on kirppislöytö pullot ja pikarit Minnan katkaisemina. Osa niistä tulee myyntiin ihan sellaisinaan.

Tänään pitäisi vielä tehdä jouluisia asetelmia. Kaksi laatikkoa niin kutsuttua kirppistavaraa on jo autossa pakattuna ja hinnoiteltuna.
Lisäksi näyttelytyö pitää tehdä loppuun.

Ensi viikon keskiviikko on kaikkein tyhmin lupaukseni. Lähden kuuden jälkeen kotoa busseilla kohti Ylöjärveä, josta Minnan kanssa lähdemme Seinäjoelle. En hyödy keikasta taloudellisesti tai muutenkaan mitenkään. Minun piti olla koko näyttelyn ulkopuolella, kun se kiinnostaa tasan 0. Nyt kuitenkin olen apuroudarina koko päivän kestävällä matkalla. Why???
Saa olla viimeinen talkookeikka, varsinkin kun on tosi kaukana....

Seuraavat messut on 5. - 6.11 Lahdessa ja seuraavat 18. - 20.11 Suomen Kädentaidot messut Pirkkahallissa.
26. - 27.11. Ruokava Somerolla
10.12 Tampere
15. - 20.12. Mäntsälän joulumaa
Lisääkin saattaa kalenteriin tulla.
Näiden päälle vielä pajapäivät, huh. Kiire syksy.

Nyt nauttikaa kauniista syyssäästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti