Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 18. syyskuuta 2015

Jösses, mikä päivä!

Suomi lakkoili...
Lähdin aamusta kotoa rakkaalta ystävältäni lainatulla autolla leikkimään taksia. Ensin Annalaan, rauhallista ajoa Tammelaan ja "taksi" oli täynnä (4 hlöä). Päätin ajaa keskustan läpi ja valinta oli oikea: Tammelan läpi, Satakunnankatu, Pyynikin kautta Nokian moottoritien päähän,lopputulos ei autoja! Ensimmäinen jono oli vasta kun piti siirtyä Paasikiven tielle, ehdittiin kuitenkin ajoissa töihin.
Pihassa jo pimahdin kun tämmöisenä päivänä kun autoja on pihassa enemmän niin uusautoilija oli parkkeerannut kahteen ruutuun poikittain! Asiasta kun huomautin niin kohautti vain olkiaan.
Noin 1,5 h sain tehdä sitä työtä mitä pitikin ja loppupäivä meni raivotessa kun eräs ei halunnut tehdä omaa työtään vaan lusmuili, taukoili ja siirsi hommansa meille muille! Lopullinen niitti oli kun hän nauroi mulle päin näköä, kun kiukuissani tein hänen työnsä! Olin niin vihainen vielä työpäivän päättyessäkin, että en todellakaan muista mitä reittiä vein työkaverit kotiin. Työyhteisössä varsinkin asiakaspalvelussa ei voi käyttäytyä noin. Asiakkaatkin huomasivat, että jotain on pielessä.
Olisin tarttenut halin iltapäivästä!
Nyt ilta on mennytkin tekemättä mitäääään, kun oon edelleen yhtä vihainen. Hyvää viikonloppua!
PS Unohdin, joudun loppuillan kuluttamaan lukemiseen, 34 sivua pientä tekstiä ikärajapassista!!! Mieluummin olisin lähtenyt virvelöimään kaverin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti