Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. syyskuuta 2015

Loma? Loma tulossa

Mul ei oo ollut lomaa moneeeeen vuoteen, mitä nyt tietysti oon ollut kotona työttömänä. Nyt on ensi viikko oikeaa lomaa eli 28.9 - 4.10 lomailen. Hah!
Or not!
Oon varannut niin paljon puuhaa, että ei taida viikko riittää.
Aloitan näistä:
Näyttää roskakasoilta ja osittain onkin. Paljon huonekaluja, materiaalia ja pikkukukkia. Näistä syntyy tuotteita myyntiin.
Ensin on Tamperepäivän viikonloppu Tallipihalla 3. - 4.10 ja seuraava isompi on SuuriSnadi Vantaalla 17. - 18.10. Vantaan reissukin on tavallaan lomaa, kun saan asua hotellissa. Näissä myynnissä siis nukkekotitavaraa. Kunhan nyt ensin lomallani ne valmistan.
Ps Olin eilen töissä vapaaehtoisena 3 h kauemmin kuin oli työaika. Tänään on vapaa, joten siivosin vähän valmiiksi työkaverille. Oli itseasiassa tosi kivaa, kun ei ollut mitään paineita, ja sai itsekseen häärätä. Täytyy tehdä noin toistekkin. Nyt vapaapäivänä vois jo vähän harjoitella tuota askartelua myyntitilaisuuksia varten.
Ps2 Ommella en voi vieläkään kun onnistuin saamaan poljinjalan kolmeen osaan ja nyt en tiedä onko se lopullisesti rikki vai vain irtopalasina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti