Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Sairasloma ohi

Huh, että oli karsee tauti. Kuume koko ajan 39 - 40,3, nuhaaaa, silmänuhaa, silmät turvoksissa, ei kivaa. Kahdesti kävin kuumepiikillä kun oon surkee nieleen pillereitä, kahdesti kävin terveydenhoitajan luona, happi loppu ja pää kipee. Eilen lauantaina oli eka kuumeeton päivä.
Mittään en oo tehnyt johtuen ihan siitä että en nähnyt mitään näillä sairailla silmilläni. Perjantaina lavastin yhden kuvaustilanteen joka tulee näyttelyjulkaisuun.
Näyttely Tampereen Verkarannassa 21.2. - 19.3.2016, virallinen nimi Elämää pienoiskoossa Nukkekotiyhdistyksen 25- vuotis juhlanäyttely.


Tässä lavastuskuvani

Lavastus siksi, että oikea askartelijan verstaani ei ole vielä valmis, ei oo edes seinät pystyssä. Siitä on siis tulossa askartelijan työhuone kerrostalon alakertaan. Jonne tulee työpöytä, vesipiste, ehkä höyläpenkki, tuoleja, hyllyjä ja paljoooooooon tavaraa niin kuin oikeassa työtilassanikin.

Tänään kävin uudessa lastentarvikekirpparilla täällä Hervannassa, ostin auton. Kävin muutoinkin tutkimassa tilat, kun vien sinne jatkossa nukkekotiruokiani myyntiin.

Tässä, kyydissä Soile Touran tekemät Nukkumatti ja kotitontutar.

Mukavaa sunnuntaita! Siivoilen ja tuijotan urheilua tv:stä nyt kun taas näen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti