Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Sunnuntai, hyvin ansaittu vapaapäivä

Viikkohan oli töiden osalta helppo, 3 töitä, vapaa, 2 töitä ja nyt vapaa! Mutta...
Mul on takana huono vuorokausi. Ensin perjantai-iltana ostin käytetyt + uudet kengät fbkirpputorin kautta. En ostaessani katsonut niitä lainkaan vaan myyjä laittoi suoraan kassiin. Jo bussissa aivastin kerran. Kotona ensin tein ruokaa ja vasta sitten popojen kimppuun. AUTS! Uudet tennarit oli aivan täynnä kissan karvoja ja hilsettä ihan varpaisiin asti ja myös Orton työkengissä oli karvoja hilseineen. Aivastelin koko ajan ja lopputulos oli massiivinen astmakohtaus. Olen todella allerginen kissoille...
Noh, hanskat käteen, teippirulla töihin. Poistin karvat ja hilseet, irrotin jopa pohjalliset ja pesin ne. Lisäksi ne haisivat tupakalle, kuten koko asunto jossa kävin. Nyt ne on putsattuina tuolla parvekkeella tuulettumassa ja odottamassa kevättä, en voi niitä hajun takia sisälle ottaa.

Noooooh kyseessähän oli huono vuorokausi. Naapuri tuli ravintolasta vieraineen n klo 3 ja he "keskustelivat" (lue huusivat) tuonne klo 6 asti jolloin mulla soi herätyskello. Kun nousin ylös niin tiesin että tulen oksentamaan kun edellisenä iltana oli astmakohtaus, ja näin teinkin seuraavan puolituntia. Se siitä...

Lähdin ajoissa pysäkille kun kuuntelin illalla sadetta, tiesin että piha olisi Liukas. Kesti liukastella n 10 min tuo 100 metrin matka, huh.

Olin ajoissa Koskipuistossa vaihtamassa autoa, paitsi että kaaduin! Siellä röhnötin selälläni ja kukaan ei tullut avuksi. Minähän en pääse selinmakuulta suoraan ylös kun selkäni ei taivu. Kierähdin vatsalleni ja siitä pehva edellä ylös jolloin bussi pyyhkäisi ohi. Jaahas, liukumaan lisää ja kohti Keskustoria. Bussi nro 3 ohi, odottelin 27 joka oli myöhässä.
Lopputulos oli että työmatka kesti täysin hiljaisessa kaupungissa 1 h 35 min. Myöhästyin töistä 20 min. Perse kipee, pää kipee, selkä kipee jne jne.


Mutta muihin juttuihin. Ostin uuden rakentelukohteen. Tästä tulee varmaankin minieläintarha, esikuvansa Wienin eläntarhan innoittamana (muoto sama).
Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti